tilbud tantra massage tantra templet

I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni. Tantra Templets Rabat Kort Køb dit rabatkort – Betal kr. og få et værdikort på , som kan bruges til alle Templets massager og tilbud (gældende 1. jan Om medlemskab af Tantra Templet OPDATERET januar Tak for Lige nu tilbyder vi 7 tantriske indvielser for både mænd og kvinder, der af vores smukke massagerum og får en tantrisk massage, der belyser det.

Videos

Tantra Massage at the Tantra Temple in Denmark

Tilbud tantra massage tantra templet -

Du har været til nogle tantramassager hos os og oplever en længsel efter at kunne forvandle dit hverdagsliv, et ønske om at åbne for mere kærlighed, nærvær, bevidsthed, livskraft, indsigt og forbundethed, efter at lære at beherske og udforske din erotiske energi, så sex bliver til elskov og nydelse til ekstase, at frigøre livets fulde potentiale i din egen krop og dit liv. Modtag billetter via email Købere: tilbud tantra massage tantra templet

Tilbud tantra massage tantra templet -

Jeg skal ikke være nogle misforståelser. Alle indvielsesmassagerne er forskellige, og giver en praktisk, konkret og fysisk erfaring af det, du lige har lært om i den teoretiske undervisningsdel, og på den måde får du meget bedre mulighed for med det samme at kunne bruge det, du lige har lært, i din dagligdag. Når først vi bliver opmærksom på dette kan vi bevidst begynde at skabe vores liv som vi gerne vil have det. Vi beder dig om at komme til det aftalte tidspunkt, og ikke før, da vi ikke har et venterum, og ikke altid mulighed for at åbne døren inden det aftalte tidspunkt, da vores massører forbereder sig på at give dig den bedst mulige massage. jan Om medlemskab af Tantra Templet OPDATERET januar Tak for Lige nu tilbyder vi 7 tantriske indvielser for både mænd og kvinder, der af vores smukke massagerum og får en tantrisk massage, der belyser det. Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Hvis du ønsker en massage hos os enten i dag eller i morgen. Tantra Templets Rabat Kort Køb dit rabatkort – Betal kr. og få et værdikort på , som kan bruges til alle Templets massager og tilbud (gældende 1.

2 comments

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *